Efterlysning: vägunderlag

En helt vanlig torsdag. Modern tar sin pyttigaste bebis på axeln och stegar ner i det underjordiska garaget. Dagens uppdrag, retur av en trasig lampa. Modern lägger i driven och trycker ner gasen. Med säker hand styr hon bilen mot garagets port. Solens strålar letar sig in i det mörka garaget när dörrarna per automatik öppnar sig. De rullar mot ljuset. Mot friheten. Mot... avgrunden. Innan hon vet ordet av har marken försvunnit under hjulen och bilfärden tar en abrupt vändning.
Photobucket

Man kan följaktligen konstatera att en viss grad av komunikationsproblem föreligger hos NCC som missat att informera garagets hyresgäster om att den enda utfarten omges av en enorm vallgrav och att försöka passera den vore mer än dumdristigt. Korkat rent ut sagt.

Två timmar senare är bilen bärgad och bogserad. Åskådarna börjar sakterliga skingras. Modern tar sin pyttigaste bebis på axeln och lämnar föreställningen bakom sig.

Kommentarer
Postat av: Nina

Men shit! Hade ju kunnat sluta riktigt illa ju!
Kram Nina

Postat av: Jenny m.Tim & Max & Olle

Nämen,oj!!

Tur att ni klarade er!!

2008-05-05 @ 21:35:25
URL: http://mammajennys.blogg.se
Postat av: Indra

Men hjälp vilken olycka! Tur att ni verkar klarat er fint i alla fall. En miss i kommunikationen kan man lugnt säga!

2008-05-10 @ 23:56:58
Postat av: Anja

Trodde jag kommenterat denna bild. Så galet att man knappt tror det är sant att ncc ej informerat om denna lilla småsak ;-)Åh vad jag saknar dina inlägg. De kommer sällan men de är väl värda att vänta på. Hoppas att allt är bra med er.kramAnja (AFF)

2009-03-22 @ 00:00:58
URL: http://anjasvardagsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback